02.07.2021

Найоригінальніші технології в кондиціонерах

Для підтримки комфортного мікроклімату в приміщенні встановлюють кондиціонери. Комфортна температура, оптимальні показники вологості позитивно впливають на загальне самопочуття людини. Сучасні системи кондиціонування стали більш технологічними і функціональними. Конструкції мають корисними функціями, які споживачі використовують для своїх потреб.

Монтаж кондиціонера краще довірити досвідченим фахівцям. Вони володіють необхідними знаннями та вміннями і зможуть виконати установку за всіма правилами. При виникненні помилок конструкція буде працювати не на повну потужність, а деякі функції можуть взагалі бути відсутнім.

Корисні функції

Сучасні пристрої мають наступні функції:

  • Можливість віддаленого управління пристроєм зі смартфона. Режими і функції спліт-системи включаються за допомогою пульта. Однак, він може загубитися, і щоб його довго не шукати, можна використовувати телефон. Користувачеві досить встановити додаток собі на мобільний і він з легкістю може виставити необхідний температурний режим. При цьому пристрій має володіти технологією Вай-Фай.
  • Озон. Дана технологія широко використовується в пристроях. Іонізація благотворно впливає на здоров’я людини, негативні іони поглинають пил, що знаходиться в повітрі. Він очищається і стає таким, як в лісі або біля водоспаду.
  • Подача об’ємного потоку повітря. Функція стане в нагоді, якщо необхідно швидко охолодити повітря в приміщенні. При цьому вертикальні і горизонтальні заслінки погойдуються в різних напрямках і створюється потік прохолодного повітря, який швидко проникає в усі кімнати.
  • Економія енергії. Він дозволяє значно знизити споживання енергії.
  • Система мульти-спліт. Дана установка дозволяє охолодити повітря відразу в декількох приміщеннях. При цьому можна встановити в кожній кімнаті свій кондиціонер.
  • Використання технології Wind-Free. На корпусі пристрою знаходяться дрібні отворі, коли потік через них проходить, людина не відчуває на собі подиху. При цьому в приміщенні відразу стає прохолодно.

Звичний кондиціонер може мати масу корисних функцій. Щоб пристрій пропрацював як можна довше, необхідно вчасно проводити обслуговування систем кондиціонування. Для цього краще запросити досвідчених фахівців на будинок.